Schollier

REALISATIES

Ontdek hier een aantal van onze realisaties. Al meer dan 35 jaar leveren we sterk vakmanschap om interieurs tot leven te wekken. Bezoek onze toonzaal voor meer inspiratie.

REALISATIES

prachtige leefkeuken met een warme look

Door het wegnemen van de wand tussen de keuken en de gang werd het mogelijk om een prachtige leefkeuken te creëren. Door de combinatie van hout, wit en natuursteen krijgen we een strakke maar toch warme look.

EEN STERKE COMBINATIE VAN NATUURLIJKE MATERIALEN

We hadden de eer om een werk van D/M Vercruysse Interieurarchitecten tot realisatie te brengen. Er werd gekozen voor een combinatie van notelaar fineer en natuursteen 'Cheppi di gres' als eye catcher. Het poederlak zorgt voor een rustpunt in het geheel.

Een warm appartement met zicht op zee

Ondanks de keuze voor het donkere kleurenpalet ervaar je toch een grote ruimtelijkheid door de grote raampartijen, met het prachtige zicht op zee.

Een woning waar licht en ruimte centraal staan

Dit kan zonder twijfel een leefkeuken genoemd worden, een plek om gezellig rond het eiland te vertoeven. Het open gevoel zowel in de slaapkamer als in de keuken geven een rustgevoel van zodra je de ruimte binnenkomt.

Een penthouse met een warm gevoel

De warme kleuren en zachte materialen vormen het perfecte plaatje in dit appartement. De combinatie van zwart en hout zorgt hier voor een unieke sfeer, heerlijk om in te vertoeven.

Deze prachtige winkel is een ontdekking voor de fashionistas

Een uniek project! In Iconique Fashionstore in het hartje van Ieper gaat het niet enkel om de kledij die er verkocht wordt, een bezoek is een echte beleving.

Een appartement met het ruimtegevoel van een woning

In dit appartement, gerealiseerd door vastgoedontwikkeling Condius, zorgden wij voor het invullen van de wensen van de klant naar maatwerk meubilair. Het hele appartement ademt luxe en comfort, er werd gekozen voor een combinatie van hoogwaardige materialen zoals fineer en een keramisch werkblad. Puur genieten dus...

Ruimte. Licht. Puur vakantiegevoel in deze woning.

Door de essentie van elegantie, de kracht van een goed ontwerp, de grote lichtrijke ruimtes en de neutrale tinten krijgt je direct het vakantiegevoel in deze woning. De U-vormige opstelling van de woning zorgt ervoor dat de sde connecties tussen de verschillende ruimtes via de centrale tuin centraal staan. Een heerlijke plek om te vertoeven.

Een woning met een sterke zwart-wit combinatie zonder het huiselijke warme gevoel te verliezen

Een strakke woning door Architectenbureau Stijn Goethals met een interieur waar het contrast tussen zwart en wit sterk aanwezig is. Het gebruik van parket, de aanwezigheid van de haard, keuze voor textiel, de accenten in rose gold en de connectie met de tuin bepalen mee de warme en gezellige sfeer van de woning.

Een appartement met de keukentablet als blikvanger

Er werd gebruik gemaakt van neutrale kleuren doorheen het appartement voor een gevoel van eenheid, rust en ruimte. Met de accenten zoals de natuursteen in de keuken, de twee glazen deuren met het zwarte kader, de houten bureautablet en de zwarte grepen in de slaapkamer creëren we een eigenheid, een karakter in het interieur. Puur genieten aan zee.

Een woning waar licht en kleur een hoofdrol spelen

Bij dit project zochten we samen met de bewoners naar een harmonie van kleuren, het interieur had het doel om rust en warmte uit te stralen. Het gevoel van thuiskomen. De lichtinval in de woning en het zicht en contact naar buiten bepaalde de posities van de functies in het interieur. Hierdoor zit de leefruimte helemaal boven onder het dak, een zee van ruimte, licht en zicht.

De keuken als centrum van het appartement

Een interieur waar rekening gehouden wordt met het karakter van de bewoner, zijn manier van leven, werken en ontspannen. Het ontwerp had als aandachtspunt extra opbergruimte creëren zonder het gevoel te hebben dat de ruimte vol staat. Door het contrast aan materialen, fineer en hoogglanslak, oogt het appartement strak en warm tegelijk. De keuken is hier het centrale punt in de leefruimte, het is de plek waar alles samenkomt.

Villa Concha

Een penthouse naar ontwerp van interieurarchitect Lieven Musschoot en de uitvoering in samenwerking met Twin Properties.
Een realisatie die warmte en eenheid uitstraalt door gebruik van dezelfde materialen over de verschillende ruimtes heen.
De ideale plaats om tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving, zowel binnen als buiten.

Youneek

Uniek en exclusief outdoor meubilair
Belgisch design

Appartement met heerlijk ruimtegevoel

Een appartement renoveren met als hoofddoel licht brengen in de centrale ruimten, de keuken en de inkom. Door het openwerken van de ruimte die nu gebruikt wordt als bureau en leeshoek, wordt de lichtinval in de inkom aanzienlijk verhoogd. De verticale balken als roomdevider zorgen voor een licht en strak geheel. In keuken werd gebruik gemaakt van dimbare indirecte verlichting om het geheel een aangename lichtrijke look te geven.

Appartement met een persoonlijke mix

De combinatie van strakke lijnen, zachte kleuren en natuurlijke materialen geven het appartement heel wat pit en zorgen tegelijkertijd ook voor een gevoel van luxe.
De sfeer is gezellig en tijdloos, met aandacht voor kunst en persoonlijke accenten. Een interieur waarin geleefd mag worden!

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense

Natuurlijke materialen, felle accenten, ingetogen vormgeving en functionaliteit zorgen in dit appartement voor het luchtige karakter.

Een appartement met een vakantiegevoel

Het genieten van familie, de rust en de zee waarbij het comfort en de functionaliteit hoge punten scoren. Het gebruik van terugkerende materialen en kleuren zorgt voor een warm, rustgevend karakter. De accenten met de foto's in de slaapkamers doen je meteen wegdromen...

Praktisch georganiseerd interieur met liefde voor marmer - architect Stijn Goethals

Deze woning kreeg een volledige transformatie door het strategisch inwerken van inbouwkasten en units. De keuken krijgt een uniek karakter door het grijze marmer mooi te laten overvloeien in het zwarte keukeneiland. De koele kleuren werden gebroken door toevoeging van houten ingebouwde kasten in een lichtere houttint.
Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met architect Stijn Goethals.

Een ruimtelijk appartement met stoere toets

Dit appartement gaven we extra ruimte door op een unieke manier het keukeneiland volledig te laten 'verdwijnen' in het interieur. Alle kasten werden strak wit gehouden terwijl glazen deur een stoere toets geven.

Een origineel schoonheidssalon

Een schoonheidssalon is meer dan enkel een plek om jezelf in de watten te laten leggen. Het is een beleving en een moment waar klanten volledig tot rust kunnen komen. De uitbaatster van het salon houdt van trends en het leggen van persoonlijke accenten. We gingen hiermee aan de slag om een bijzonder mooie en verrassende praktijk in te richten.

Een appartement met de flair van een villa

Een verrassend interieur waar grillige natuuraccenten een speciale dynamiek geeft aan de strakke basislijn. De kleinste details werden tot in de puntjes uitgedacht. Samen met een externe ontwerpster werd de decoratie compleet gemaakt. Handgrepen uit verouderd ijzer voor de keukenkasten tot een trendy houtmozaïek in de badkamer. Dit appartement kreeg de flair van een villa.

Modern met een vleugje koloniale stijl

De keuken is de absolute blikvanger met opvallende kasten die doorgetrokken zijn tot aan het plafond. Het donkere hout met lederen accenten voegt een koloniaal vleugje toe aan het geheel. Het marmeren werkblad heeft een statische, robuuste uitstraling.

livingmeubel met een rustgevende uitstraling

Zeg niet zomaar een tv-meubel tegen een tv-meubel. Het installeren van een muur waar je een scherm kunt plaatsen is niet alleen iets functioneel, maar moet ook zorgen voor comfort en uitstraling. Bij deze op maat gemaakte kasten krijgt de televisie een mooie plek in het geheel.

Villa met warm en modern interieur

Moderne woningen kunnen soms koel en afstandelijk overkomen. Het koppel dat deze villa wou herinrichten zocht naar warme, natuurlijke materialen. We kozen voor karaktervolle producten zoals notelaarfineer en een natuursteen perfect in harmonie met de prachtige vloer. We transformeerden een koele villa naar een echte thuis.

Een strakke inrichting voor een opticien

Een jonge ondernemer droomde van een eigen brillenwinkel. Met een beperkt budget slaagden we erin om deze starter een strak en tijdloos interieur te geven. Via subtiele decoratiestukken gaven we het moderne interieur een hip accent.

Realisatie van een hypotheek.winkel kantoor in Veurne

Bij het ontwerp van dit kantoor was het de bedoeling om een praktische werkruimte te maken dat warm aanvoelde. Er mocht absoluut geen 'zaaleffect' zijn, zoals je wel vaker ziet in kantooromgevingen.

Kasten op maat voor extra licht en ruimte

Een kleine woning kan toch heel groot en luchtig worden door kasten in te bouwen in wanden. Dit project toont hoe een garderobe in de slaapkamer, een op maat gemaakte keuken en een strakke badkamer letterlijk een woning doen opklaren.

De perfecte combinatie tussen koele en warme tinten

Samen met de architect werd het interieur van een moderne villa uitgetekend. De hoofdtoon was zwart-wit om een strakke indruk te geven, aangevuld met warme natuurmaterialen. Het resultaat is een prachtige woning, helemaal in balans.

Klein, maar fijn gezinsappartement

Voor een gezin met twee kinderen was het nodig om dit appartement zo praktisch en gezellig mogelijk in te richten. De kinderen kregen een leuke slaaphoek met ingewerkte opbergruimtes en bureau om het huiswerk te maken. De open kitchenette kijkt uit op de zithoek en het raam zodat het licht en ruimte toelaat in het volledige interieur.

Nieuwbouwvilla aan het water

Deze prachtige nieuwbouwvilla aan het water, werd perfect ingericht door de kasten volledig op te laten gaan in de muren. De badkamer onder het schuine dak kreeg een moderne toets door het naadloos verwerken van de spiegel en de wastafel in een op het eerste zicht verloren hoek. Alle delen van de oppervlakte kregen een functie om de nodige ruimte en openheid te creëren.

Een trendy studio

Met dit project slaagden we erin om een heel compacte unit te maken van een studio waar op een beperkt aantal vierkante meters werkelijk alles voorzien is. De kitchenette werd ingebouwd in een kast naast het bed die perfect afgesloten kan worden. Het resultaat is een trendy studio met de allures van een 5-sterrenhotel.

Moderne woning met frisse look

De inbouwkasten in deze woning zorgen voor heel wat opbergruimte op een strakke manier. De keuken werd sober gehouden met een keukentafel die het verlengde vormde van het keukeneiland. Door het toevoegen van kleurrijke stoelen krijgt de keuken extra pit.

Een villa vol blikvangers

Deze villa verrast door haar onverwachte blikvangers. Zowel in de keuken als de badkamers kozen we voor elementen die meteen opvallen. Een keukeneiland van 'classic walnut' met toestellen die praktisch ingebouwd zijn. In de badkamer vallen je ogen meteen op de kobaltkleurige accenten in het meubilair.

Het kubisme heruitgevonden

Bepaalde woningen vragen om knusse hoekjes en hier hebben we die geïnstalleerd door te werken met een aantal blokken. Van zodra je de trap opkomt, zie je meteen de strakke en tegelijk functionele inrichting. Het middenblok staat duidelijk los, zodat er een open gevoel ontstaat tussen de eethoek en het salon.

Fris interieur in landelijke stijl

Het appartement moest ruimtelijk zijn en tegelijk landelijk ingericht worden. We kozen een typerende stijl die dan in het volledige interieur werd doorgetrokken. Kasten in wit hout, aangevuld met beige tinten in het tegelwerk.

Zachte toetsen voor een oase van rust

Dit interieur straalt bijna een pastorale rust uit door de warme houtsoorten die perfect in balans zijn met de witte maatkasten. Het lichte marmeren werkblad in de keuken lijkt een intermezzo tussen de keukenkasten en het licht dat via de ramen binnenkomt.

Praktisch en compact

Dit appartement had extra slaapruimtes nodig en meer berging. We gingen aan de slag om via een ingebouwd kastsysteem twee uitklapbare slaapplaatsen te maken en volledige wanden kregen een praktische opbergfunctie.