Schollier

Onderhoud werkbladen

We helpen jullie graag zo efficiënt mogelijk. Informatie raadplegen of een serviceaanvraag indienen kan hier worden doorgevoerd. Uiteraard staan wij tot uw beschikking indien er vragen zijn. 

Ondersteuning

Onderhoudsvoorschriften Blauwe Hardsteen


Download hier de onderhoudstips voor uw werkvlak in Blauwe Hardsteen

DOWNLOAD

Onderhoudsvoorschriften Caesarstone


Caesarstone oppervlakken van kwarts voegen moderne verfijning en tijdloze luxe samen met onverslaanbare sterkte en duurzaamheid. De onvergankelijke afwerking vereist slechts eenvoudig en gewoon onderhoud om zijn fraaie uiterlijk te behouden.

DOWNLOAD

Onderhoudsvoorschriften Diresco


Diresco Stone is het resultaat van een uniek procédé waarbij het kwartscomposiet oersterk wordt gemaakt. De oppervlakte vertoont geen poriën, is niet poreus en daardoor zijn vloeistoffen geen vijand. Zelfs hardnekkige vlekkenmakers krijgen geen grip op Diresco Stone. Wijn of azijn, olie of koffie, zelfs citroensap, nagellak of make-up? Het dringt niet in op het kwartscomposiet.

DOWNLOAD

Onderhoudsvoorschriften Fineer


Download hier de onderhoudstips voor uw werkvlak in Fineer

DOWNLOAD

Onderhoudsvoorschriften Graniet


Download hier de onderhoudstips voor uw graniet werkvlak

DOWNLOAD

Onderhoudsvoorschriften Silestone


Als u een Silestone werkblad heeft, dan kunt u genieten van een duurzaam pruduct met een uitzonderlijke schoonheid. Wilt u de levensduur van uw werkblad verlengen, volg dan het reinigingsadvies om uw werkblad als nieuw te houden.

DOWNLOAD

Onderhoudsvoorschriften Unistone


Unistone is een composiet. Het bestaat uit 90 procent natuurlijke kwarts en is buitengewoon hard. Met name dankzij de bekende Breton-technologie die gebruikt wordt in de productie. De vele kleuren en harde ondergrond creëren heel wat decoratiemogelijkheden. Unistone is voedselveilig, antibacterieel, zuurbestendig, vlek- en krasbestendig.

DOWNLOAD

ONDERSTEUNING - HERSTELLING NODIG?


Ondersteuning nodig omtrent meubilair of overige? Graag helpen we jullie zo efficiënt mogelijk.

BEZOEK PAGINA