Schollier

TOTAALRENOVATIE

Als je graag een woning of een onderneming wil renoveren en kiest voor maatwerk, is het fijn om alle werken via één aanspreekpunt te laten uitvoeren. Schollier werkt samen met vakkundige partners om de mooiste interieurs te realiseren van begin tot einde. 

TOTAAL RENOVATIE

RENOVATIES MET STERK VAKMANSCHAP

Sta je op het punt een woning of een onderneming te renoveren en wil je graag zonder zorgen de uitvoering zien gebeuren? Dan is het handig om te kiezen voor een concept waarbij één aanspreekpunt alle werken coördineert. Schollier beschikt over een ruim netwerk van professionele aannemers die alle werken tot een goed einde brengen.

We starten met het ontwerp door een architect die samen met jou een plan uitwerkt zodat iedereen precies weet hoe het project eruit moet zien. Je kunt werken met een architect van bij ons of iemand anders. Daarna maken we op basis van jouw budget een offerte op met een duidelijk overzicht van alle werken die nodig zijn om het plan uit te voeren. We kiezen de juiste aannemers en wij gaan ondertussen in onze ateliers aan de slag om alle elementen op maat te maken. Ben je benieuwd hoe zo'n project er kan uitzien? Bekijk dan zeker eens onze realisaties of bezoek onze toonzaal om inspiratie op te doen.

Onze garantie voor een kwaliteitsvolle uitvoering

  • Eén aanspreekpunt die alle werken coördineert
  • Professionele aannemers met een uitstekende reputatie
  • Een bewuste keuze voor duurzame materialen
  • Perfect maatwerk voor een uniek resultaat